Yaklaşık 1 yıldır MacBook Pro 2.33, 17 inch LapTop kullanıcısıyım. Mesleğim gereği sürekli AutoCAD ile çalışmak durumundayım. Bundan dolayı LapTop'ta iki işletim sistemi kurulu. MacOsX 10.5.5 ve Windows XP SP3, AutoCAD Mechanical 2009. Zaman zaman farklı işletim sistemleri ile çalışmaktayım. Yani güvenlik gerektiren bazı Bankacılık işlemleri, Adobe Programlarını, prezentasyon ve ofis uygulamaları, mail ve internette gezinme, fotoğraf, video ve Müzik herzaman MacOsX altında, AutoCAD ve Solidworks ise Windows altında. Ne zaman işletim sistemini değiştirsem. LapTopun saat ayarı değişiyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Yabamncı forum sayfalarında bulduğum bazı ipuçları ve programları denedim ama sonuç malesef aynı. Ayrıca, ne zaman External USB HDD'yi bağlasam AutoCAD lisans soruyor. Ben yıllardır PC kullanıcısıydım, MacOS X'e geçene kadar böyle bir performans ve güç hiç görmemiştim. Mac gerçekten harika eğer bu sorun hallolursa tam 4-4'luk bir LapTop diyebilirim.
MacOSXPC.Com | Forum » Donanım » MacBook Pro
MAC OSX ve WINDOWS SAAT UYUMSUZLUĞU
(3 posts)-
1 yıl önce #
-
Bende aynı durumdan müzaribim bir haftadan fazla zamandır bu konuyu takip ediyorum ama cevap gelmiyor, bendede Vista ve Mac OS kurulu, Önce Vista kurmuştum herşey normaldi arkasından Mac Os kurunca Vistanın saat 2 saat geriye gitti ve bende ne yaptım geri getiremedim Biostan bile güncellemesini yaptım sonuç yine aynı böyle olunca Vista güncellemeleri sağlık yapamıyor umarım cevap gelir :)
Forumda başka bir soru daha soruştum sanıyorum 4 gün önce idi onada cevap gelmedi, böyle güzel bir platformun bukadar boş olması hiç doğru değil umarım hareket gelirde bizimde devamlı mekanımız olur :)
1 yıl önce # -
Windows kurarken saati düzgün ayarlamanız gerekiyor.Bölge seçimlerinde dikkat edin sorun ordan kaynaklanıyor.
9 ay önce #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.