Herkese merhaba,burada yeniyim.Merak ettiğim bir konu var ,yardımcı olabilecek birileri olursa çok sevinirim.
Ben fotografcıyım,mac kullanıcısıyım.Eşim Windows yazılım programları konusunda uzman ve bu konuda çalışıyor.Biz yeni bir laptop almak istiyoruz.Aslında eşimin Windows yazılım ve veritabanı programlarını (SQL,Dat.net vs.) çalışacağı bir Pc laptop alacaktık ama sonradan Macbook pro alsak da hem Windows hem Mac OsX kursak ve ikimiz de kullansak nasıl olur diye düşündük?
Benim araştırdığım soru şu;Mac 'de kurulan Windows'un performansı acaba nasıl? İyi çalışıyor mu? Mac OsX ile herhangi bir çakışma durumları ya da birbirlerine dert çıkarma durumları oluyor mu?
Ben MAc kullanıcısı olduğum için Mac in ne olduğunu ve nasıl çalıştığını çok iyi biliyorum,Wİndowsun Mac de nasıl verimli mi? çalıştığını merak ediyorum ve bu konudaki tavsiyelerinize açığım.
Teşekkür ederim...
MacOSXPC.Com | Forum » Yazılım
Mac üzerinde çift işletim sistemi?
(3 posts)-
1 yıl önce #
-
Sayin A_T_I;
Ben yaklasik 1.5 yildir MacBook Pro 17, 2.33 Ghz, 3 GB RAM, 160 GB HDD ozelliklerinde bir Mac kullanicisiyim. Benim cihazda iki isletim sistemi var. MacOSX 10.5 ve XP professional. Benim calismalarim, Mac ortaminda fotograf ve video, PC ortaminda ise 2 boyutlu ve 3 boyutlu cizim ve canlandirma. Pc ortaminda kullandigim programlar sirasiyla:
1) AutoCAD 2009 Mechanical
2) SolidWorks 2009
3) Adobe Master Collection CS3
4) Office 2007
5) ABBYFine ReaderBu programlarda yasanan sorunlar:
1) AutoCad 2009 Mechanical Lisans Problemi
Ne zaman USB external HDD yi baglasam. AutoCAD lisans soruyor
2) Adobe LiveCycle hic calismiyor.Eger bu iki sorunu yok sayarsak. MBP 17 mukemmel bir makine. Cok ilginctir, XP'deki performasi MacOS'tan daha iyi gibi.
Eger aldiysaniz gule gule kullaninSelamlar
1 yıl önce # -
Bir macintosh'a Windows yüklerseniz normal bir toshiba pc gibi davranır yani standart bir laptoptan farkı kalmaz.Mac ile calısırsanız windowsu gormez mac gibi calısır.
YANİ HERHANGİ BİR SORUN OLMAZ.
9 ay önce #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.